Informatiepagina's

Ballonvaarten


Een ballonvaart is niet alleen maar een vaart van 1 tot 1,5 uur, maar een compleet avondvullend programma. Hierbij moet u niet alleen op de prijs letten, maar ook de kwaliteit die hier tegenover staat. U krijgt bij ons naast de vaart nog de gebruikelijke champagnedoop en een herinneringscertificaat. Uiteraard bent u tijdens de vaart verzekerd.

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen, mocht u nog andere vragen hebben bel ons even.

Wat moet ik dragen tijdens de vaart?
Voor een ballonvaart is het niet noodzakelijk speciale kleding te dragen. Wat u aan zou trekken voor een stevige wandeling is ook geschikt voor een ballonvaart. In de ballonmand is het zeker niet kouder dan op de grond.

Hoelang duurt ons avontuur?
Wij maken een vaart van ongeveer 1 tot 1 1/2 uur. Wij spreken zo'n 2 1/2 uur voor zonsondergang op het startveld met u af . U kunt dan het complete opbouwen meemaken. Na de vaart volgt de traditionele champagne doop en drinken we nog wat. Nadat u uw herinneringscertificaat hebt mogen ontvangen gaat u terug met de meegevolgde familie, vrienden of kennissen.
U moet rekenen dat u ca. 4 tot 5 uur zoet bent met deze onvergetelijke ervaring.

Familie, vrienden en kennissen:
Vanzelfsprekend wil iedereen de voorbereidingen meemaken en u een goede vaart wensen. Iedereen is welkom om dit mee te maken, wel vragen wij de aanwijzingen van de balloncrew op te volgen.
Wij advieseren u, familie, vrienden of kennissen met uw eigen auto achter de volgauto aan te rijden, zo kunnen uw volgers ook uw verrichtingen zien.Volg de aanwijzing van onze crew op en ga niet zomaar een weiland in zonder dat de volgers hiervoor toestemming hebben verkregen. Het is voor de landeigenaar zijn bron van inkomsten en u vindt het ook niet prettig als iemand ongenodigd in uw tuin wandelt.

Welke leeftijden mogen mee?
Kinderen kunnen nog niet mee. Wij hanteren een leeftijdsgrens van ongeveer 12 jaar, omdat iedereen zich zelfstandig vast moet kunnen houden en over de rand van de mand moet kunnen kijken. Een maximum leeftijd kennen wij niet, mocht u twijfelen over uw gezondheid, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan beoordelen of een vaart een risico voor u zou zijn.

Ben ik verzekerd?
Ja, tijdens de vaart hebben wij een ongevallenverzekering afgesloten voor alle passagiers.

Camera meenemen?
U mag een fotocamera meenemen.
Wij zullen zelf ook enkele foto's van uw vaart maken en deze na de vaart publiceren op onze Facebook site.

Nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben of al een vaart willen boeken, schroom niet om het formulier op deze website in te vullen of ons te bellen. Wij willen u graag nadere informatie verstrekken.

Foto's
Op de fotopagina's kunt u een indruk krijgen wat een ballonvaart bij GH-Ballooning inhoud. De vaarten kunnen 's ochtends of 's avonds plaats vinden en in principe het hele jaar door.

Wat kost het?
De prijzen en nadere informatie van een ballonvaart met het bijbehorende avondvullende programma kunt u bij ons opvragen. U zult versteld staan van de scherpe prijsstelling die wij hanteren, want u kunt vanaf € 175,- per persoon al een ballonvaart maken en starten vanuit uw eigen woonplaats!
Dit is op basis van 6 passagiers vanuit de regio Noord-Oost Nederland, zie de prijzen.

Share our website

Quicklinks

Facebook